Frederiksbergmuseerne

Satire, salonkultur og samtidskunst på samme billet

Med Frederiksbergmuseernes brede udbud af billedkunst, litteratur, musik og scenekunst er der mange fine kulturoplevelser i vente. Køb en fællesbillet, der giver entré til alle fem huse: Cisternerne, Storm P. Museet, Bakkehuset, Alhambra og Møstings Hus – en oplagt løsning for den kulturglade gæst, der gerne tager turen rundt til det hele. 

Frederiksbergmuseernes fem museer og udstillingssteder ligger på en grøn museumsrute, der går gennem byens smukke parker Søndermarken og Frederiksberg Have. De holder alle til i nogle af byens fine, historiske bygninger, f.eks. Bakkehuset, hvis indre kerne udgør Frederiksbergs ældste bygning; den gamle politistation fra 1800-tallet, i dag Storm P. Museet; eller Cisternernes spektakulære underjordiske univers, som udgør Hovedstadens gamle vandreservoirer. I vore dage fortæller disse intime og stemningsfulde rammer stadig rigtig gode historier og byder på et væld af levende, nutidige og underholdende oplevelser. Museernes egne samlinger suppleres løbende med skiftende særudstillinger.

Dertil kommer et livligt program i flere af husene, når de byder på foredrag, omvisninger, oplæsningsaftener, workshops og koncerter.

• Fællesbilletten giver adgang til ét besøg på alle fem museer og udstillingssteder i løbet af et år, gældende fra købsdatoen. I Møstings Hus er almindelig entré dog gratis, så her udløser fællesbilletten i stedet en kop kaffe eller te.

• Prisen for en fællesbillet er 145 kr. (normal voksenentré i Cisternerne 70 kr.)

• Billetten kan købes hos alle husene, undtagen Møstings Hus.

• Der er frit valg med hensyn til, hvad den enkelte ønsker at bruge fællesbillettens klip på, så længe det er til museernes egne udstillinger og arrangementer til normal entrépris.

Tilmeld nyhedsbrev

MODTAG VORES
NYHEDSBREV

Vi holder vinterlukket

Fra 1. dec. 2018 – 15. marts 2019

Den kommende udstilling åbner
d. 16. marts 2019
På gensyn.

Entré

Voksen: 70 kr
Studerende: 50 kr
Senior 65+: 50 kr
Under 18: Gratis
Gruppe (min. 20): 50 kr pr. per.