Kommende Events

TIRSDAG D. 16. - FREDAG D. 19. OKTOBER, KL. 11-16
DEN STORE EFTERÅRSJAGT PÅ FREDERIKSBERGMUSEERNE

Frederiksbergmuseernes fem dyr har tilrettelagt en familieudfordring til eventyrlystne børn i efterårsferien. De har lagt et spor ud og tegnet et kort over parkerne og udfordrer jer til at finde frem til de steder, hvor de har gemt sig (psst! det er selvfølgelig inde på museerne). Udfordringen fortsætter på hvert gemmested, for dyret har gemt sig godt. Kun ved at gå på opdagelse på museerne, løse små opgaver og samle bogstaver, kan I finde frem til dyret og dets navn. Finder I dyrene og deres navne, samler I klistermærker til jeres kort OG får nogle vigtige dele til at bygge jeres egne små versioner af dyrene. Sporet eller ruten ender nemlig på Bakkehuset, hvor I kan slå jer ned ved workshop-bordet til den sidste udfordring – at samle, bygge og dekorere jeres egen personlige og flotte dyre-uro!

BILLETTER OG PRIS
Billetter til Den Store Efterårsjagt kan købes på alle fem Frederiksbergmuseer: Møstings Hus, Bakkehuset, Storm P. Museet, Alhambra og Cisternerne.
Børnebilletten til Den Store Efterårsjagt koster 25 kr. Voksne kan købe en særbillet til 75 kr., der giver adgang til alle fem steder, dog kun i dagene 16.-19. oktober og kun i forbindelse med Den Store Efterårsjagt.

LÆS MERE HER


 
LØRDAG D. 20. OKTOBER KL. 9.30 - 11
KUNSTWORKSHOP I EFTERÅRSFERIEN: LAV DIT EGET SYNGESKÅLSMALERI - UDSOLGT

På denne formiddag i efterårsferien åbner vi Cisternerne helt eksklusivt for en lille gruppe på 15 besøgende, der skal gøre Jeppe Hein kunsten efter og skabe deres eget syngeskålsmaleri. Den internationalt anerkendte kunstner Jeppe Hein har lavet udstillingen IN IS THE ONLY WAY OUT til Cisternernes særlige, underjordiske udstillingsrum.

Syngeskåle, som bruges verden over til meditation, afslapning, healing og religiøse sammenhænge, udgør en vigtig del af udstillingen og Heins praksis gennem de seneste par år. Kunstneren har udviklet et koncept, hvor man bruger syngeskåle fyldt med vand og klare farver til at skabe de smukkeste malerier. I løbet af formiddagen vil der være en let forfriskning. Sørg for at iføre dig varmt tøj og praktiske sko, da det er koldt og fugtigt i Cisternerne. Efter malerierne har fået lov at tørre, kan de hentes i Cisternerne og tages med hjem.

Pris: 275 kr. (+ billetgebyr)

UDSOLGTMANDAG D. 29. OKTOBER - SØNDAG D. 4. NOVEMBER KL. 20-20.45
SYNG I CISTERNERNE

Vær med til en række helt særlige sang-events under Spil Dansk Ugen - hvor du kan opleve at synge i Cisternernes fantastiske 17 sekunders efterklang akkompagneret af stærke stemmer fra en række af landets førende kor. 

Mandag 29. oktober kl. 20-20.45: Sangere fra Vokalselskabet Glas
Tirsdag 30. oktober kl. 20-20.45: Sangere fra DR VokalEnsemblet
Onsdag 31. oktober kl. 20-20.45: Sangere fra Københavns Domkirkes Kantori
Torsdag 1. november kl. 20-20.45: Sangere fra Det Kongelige Operakor
Fredag 2. november kl. 20-20.45: Sangere fra DR KoncertKoret
Lørdag 3. november kl. 20-20.45: Sangere fra Ars Nova Copenhagen
Søndag 4. november kl. 20-20.45: Sangere fra Det Kongelige Operakors Assistenter

Arrangementerne er gratis og uden tilmelding. Dørene åbner kl. 19.45. 
Der er begrænset plads, og derfor gælder først til mølle-princippet.

Da der er fokus på sangen, vil det ikke samtidig være muligt at opleve Cisternernes aktuelle udstilling.


LØRDAG D. 3. NOVEMBER KL. 10 - 13
FREDERIKSBERG WALK-a-SONG

Gå en tur med familien og vennerne gennem Frederiksberg og oplev bydelen og musikken på en række særlige “sang-stoppesteder”. Hvert sted er der musikere fra Danmarks Underholdningsorkester og korsangere fra Vocalicious som spiller og synger for på en kendt fællessang, der relaterer sig til lokationen. Det er gratis for alle at deltage.

Praktisk info:
Duk op når som helst og hvor som helst.
Du bestemmer selv hvornår og hvor du starter, hvilken rækkefølge du tager sang-stoppestederne og hvor mange steder, du når at opleve. Der er er ikke ét sted det hele starter, og der er ikke én fast rute. Det er helt op til dig.
Her er de 18 sangstoppesteder (kommer snart)
Download sang-kortet (kommer snart) – ved hvert sangstoppested får man et stempel på kortet.

WALK-a-SONG er et samarbejde mellem Spil Dansk Ugen, Danmarks Underholdningsorkester og Frederiksbergmuseerne. Projektet er støttet af Frederiksberg Kommune, Tuborgfondet og Sonning-Fonden.


 
ONSDAG D. 21. NOVEMBER KL. 19 - 20
SYNGESKÅLSKONCERT I CISTERNERNE

Det er snart sidste chance for at opleve Cisternernes udstilling IN IS THE ONLY WAY OUT af Jeppe Hein. Tag en helt særlig oplevelse med på denne aften, hvor musiker Jane Winther indhyller Cisternernes underjordiske rum med klangen fra sin stemme akkompagneret af tonerne fra utallige syngeskåle.

Syngeskålene spiller en vigtig rolle i Jeppe Heins aktuelle udstilling. Denne aften aktiveres skålene, som bruges verden over til meditation, afslapning og healing, af musiker Jane Winthers såkaldte ”sjælemusik”.

Jane Winther har udviklet denne særlige musikform af klangskåle og sangstemme gennem mange års erfaring og rejser i Østen. Hendes koncert i Cisternerne bliver en helt særlig lydoplevelse, for i Cisternernes underjordiske søjlegange fastholdes lyde i op til 17 sekunder. Vær med, når Cisternerne sættes i svingninger af sang, syngeskålenes helende klange - og kuglebanen af svævende hvide kugler fra Jeppe Heins udstilling.

Entré: 200 kr.

Køb din billet her.


 

ONSDAG D. 28. NOVEMBER KL. 18.30 - 20 & KL. 20 - 21.30
KUNSTWORKSHOPS EFTER LUKKETID: LAV DIT EGET SYNGESKÅLSMALERI - UDSOLGT

På denne aften åbner vi Cisternerne for en lille gruppe på 15 besøgende, der skal gøre Jeppe Hein kunsten efter og skabe deres eget syngeskålsmaleri. Den internationalt anerkendte kunstner Jeppe Hein har lavet udstillingen IN IS THE ONLY WAY OUT til Cisternernes særlige, underjordiske udstillingsrum.

Syngeskåle, som bruges verden over til meditation, afslapning, healing og religiøse sammenhænge, udgør en vigtig del af udstillingen og Heins praksis gennem de seneste par år. Kunstneren har udviklet et koncept, hvor man bruger syngeskåle fyldt med vand og klare farver til at skabe de smukkeste malerier. I løbet af formiddagen vil der være en let forfriskning. Sørg for at iføre dig varmt tøj og praktiske sko, da det er koldt og fugtigt i Cisternerne. Efter malerierne har fået lov at tørre, kan de hentes i Cisternerne og tages med hjem.

Pris: 275 kr. (+ billetgebyr)

Kl. 18.30: https://billetto.dk/da/e/kunstworkshop-efter-lukketid-lav-dit-eget-syngeskalsmaleri-billetter-311176 

Kl. 20.00: https://billetto.dk/da/e/kunstworkshop-efter-lukketid-lav-dit-eget-syngeskalsmaleri-billetter-311177

%MCEPASTEBIN%

Tilmeld nyhedsbrev

MODTAG VORES
NYHEDSBREV

ÅBNINGSTIDER 2018

Oplev årets udstilling
IN IS THE ONLY WAY OUT af kunstneren Jeppe Hein.

Åbningstider:  
Ti.-ons.: kl. 11-18
Tors.: kl. 11-20
Fre-søn: kl. 11-18
(lukket mandag)

Entré
Voksen: 70 kr
Studerende: 50 kr
Senior 65+: 50 kr
Under 18: Gratis
Gruppe (min. 20): 50 kr pr. per.