Frederiksbergmuseerne

Satire, salonkultur og samtidskunst på samme billet

Med Frederiksbergmuseernes brede udbud af billedkunst, litteratur, musik og scenekunst er der mange fine kulturoplevelser i vente for de besøgende. I starten af 2015 lancerede museerne en fællesbillet til 125 kr. – en oplagt løsning for den kulturglade gæst, der gerne tager turen rundt til det hele. For de gæster, der endnu har til gode at opleve alle eller nogle af stederne, er billetten en god mulighed for at få dem besøgt til en overkommelig pris, og for de gæster, der i forvejen bruger og holder af de fem unikke kulturelle åndehuller på Frederiksberg, repræsenterer billetten en ganske pæn besparelse.

Frederiksbergmuseernes fem museer og udstillingssteder ligger på en grøn museumsrute, der går gennem byens smukke parker Søndermarken og Frederiksberg Have. De holder alle til i nogle af byens fine, historiske bygninger, f.eks. Bakkehuset, hvis indre kerne udgør Frederiksbergs ældste bygning; den gamle politistation fra 1800-tallet, i dag Storm P. Museet; eller Cisternernes spektakulære underjordiske univers, som udgør Hovedstadens gamle vandreservoirer. I vore dage fortæller disse intime og stemningsfulde rammer stadig rigtig gode historier og byder på et væld af levende, nutidige og underholdende oplevelser. Museernes egne samlinger suppleres løbende med skiftende særudstillinger.

Dertil kommer et livligt program i flere af husene, når de byder på foredrag, omvisninger, oplæsningsaftener, workshops og koncerter, f.eks. "Poesiens Onsdag" på Bakkehusmuseet, forfattersamtaler i Møstings Hus samt Revymuseets populære lørdagsarrangementer "Solisterier" med kendte sangere, musikere og skuespillere, der optræder på museets lille scene.

• Fællesbilletten giver adgang til ét besøg på alle fem museer og udstillingssteder i løbet af et år, gældende fra købsdatoen. I Møstings Hus er almindelig entré dog gratis, så her udløser fællesbilletten i stedet en kop kaffe eller te.

• Prisen for en fællesbillet er 125 kr. (fra 1. marts er den normale voksenentré i Cisternerne 60 kr.)

• Billetten kan købes hos alle, undtagen Møstings Hus.

• Der er frit valg med hensyn til, hvad den enkelte ønsker at bruge fællesbillettens klip på, så længe det er til museernes egne udstillinger og arrangementer til normal entrépris.

ÅBNINGSTIDER 2018

Oplev årets udstilling
IN IS THE ONLY WAY OUT af kunstneren Jeppe Hein.

Åbningstider:  
Ti.-ons.: kl. 11-18
Tors.: kl. 11-20
Fre-søn: kl. 11-18
(lukket mandag)