Findvej

Cisternerne holder lukket frem til april 2018, men de skønne omgivelser på Frederiksberg er altid et besøg værd.

Anlæggelse af Søndermarken – en romantisk landskabshave
Søndermarken blev omlagt til en romantisk landskabshave i slutningen af 1700-tallet. Haven rummer stadig flere eksempler på romantikkens fascination af det fremmedartede og dramatiske, bl.a. en norsk bjælkehytte og en kildegrotte. I dag er Søndermarken mest af alt en folkepark, som gennem tiden har dannet ramme om mange små og store begivenheder.
Læs mere

1001 fortællinger om Søndermarken
Gå på opdagelse i Søndermarken med 1001 fortællinger om Danmark, hvor du bl.a. kan planlægge din egen rute i slotshaven og samtidig opleve og lære mere om omgivelserne, landskabet og de bygninger, som er blevet genskabt i forbindelse med projekt Liv & Lys.
Læs mere

Projekt Liv & Lys i Søndermarken
Med Projekt Liv & Lys er det lykkedes at skabe en moderne park, hvor kultur, natur og bevægelse går op i en højere enhed. I dag fremstår Søndermarken som en moderne have, samtidig med at historien fra 1700-tallets nye strømninger til barokhaven er bevaret.

Projekt Liv & Lys i Søndermarken er realiseret som et samarbejde mellem Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme, Nordea-fonden, Lokale og Anlægsfonden og Frederiksberg Kommune.
Læs mere

ÅBNINGSTIDER 2018

Cisternerne holder lukket.
Vi åbner igen den 15. april med udstillingen
IN IS THE ONLY WAY OUT af kunstneren Jeppe Hein.

Ordensregler

Læs ordensreglerne for færdsel i Søndermarken