Kommende Events

 
 
museet for religis kunst jh workshop mfrk 169
 
ONSDAG D. 27. JUNI KL. 18.30 - 20
KUNSTWORKSHOP EFTER LUKKETID: LAV DIT EGET SYNGESKÅLSMALERI

På denne særlige aften, hvor Cisternerne åbner for en lille gruppe på 15 besøgende, kan du gøre Jeppe Hein kunsten efter og skabe dit eget syngeskålsmaleri.

Den internationalt anerkendte kunstner Jeppe Hein har lavet udstillingen IN IS THE ONLY WAY OUT til Cisternernes særlige, underjordiske udstillingsrum. Syngeskåle, som bruges verden over til meditation, afslapning, healing og religiøse sammenhænge, udgør en vigtig del af udstillingen og Heins praksis gennem de seneste par år. Kunstneren har udviklet et koncept, hvor man bruger syngeskåle fyldt med vand og klare farver til at skabe de smukkeste malerier.
I løbet af aftenen vil der være en let forfriskning. Sørg for at iføre dig varmt tøj og praktiske sko, da det er koldt og fugtigt i Cisternerne. Efter malerierne har fået lov at tørre, kan de hentes i Cisternerne og tages med hjem.

Pris: 275 kr. 
Køb din billet her

Foto: Studio Jeppe Hein / Museet for Religiøs Kunst Lemvig


SØNDAG D. 1. JULI KL. 14
GRATIS OMVISNING - PÅ DANSK

Vær med når en af vores dygtige guider fortæller om Cisternernes historie som Hovedstadens gamle vandreservoir og om den aktuelle udstilling IN IS THE ONLY WAY OUT af den internationalt anerkendte kunstner Jeppe Hein.

Omvisningen er gratis efter betalt entré. Tilmelding ikke nødvendig, men kom i god tid og køb din entrébillet inden omvisningen starter kl. 14. Vær opmærksom på, at omvisningen foregår på dansk.
Mødested: Indgangspyramiden til Cisternerne i Søndermarken.
 
Foto: Bloom 2018 / Malthe Ivarsson

 SØNDAG D. 8. JULI KL. 14
GRATIS OMVISNING - PÅ ENGELSK

Vær med når en af vores dygtige guider fortæller om Cisternernes historie som Hovedstadens gamle vandreservoir og om den aktuelle udstilling IN IS THE ONLY WAY OUT af den internationalt anerkendte kunstner Jeppe Hein.

Omvisningen er gratis efter betalt entré. Tilmelding ikke nødvendig, men kom i god tid og køb din entrébillet inden omvisningen starter kl. 14. Vær opmærksom på, at omvisningen foregår på engelsk.
Mødested: Indgangspyramiden til Cisternerne i Søndermarken. 

 
 
SØNDAG D. 23. SEPTEMBER KL. 19
SYNGESKÅLSKONCERT I CISTERNERNE

Oplev Cisternernes aktuelle udstilling IN IS THE ONLY WAY OUT af Jeppe Hein på denne helt særlige aften, hvor musiker Jane Winther indhyller Cisternernes underjordiske rum med klangene fra sin stemme akkompagneret af tonerne fra utallige syngeskåle.

Syngeskålene spiller en vigtig rolle i Jeppe Heins underjordiske udstilling. Denne aften aktiveres skålene, som bruges verden over til meditation, afslapning og healing, af musiker Jane Winthers såkaldte ”sjælemusik”. Jane Winther har udviklet denne særlige musikform af klangskåle og sangstemme gennem mange års erfaring og rejser i Østen. Hendes koncert i Cisternerne bliver en helt særlig lydoplevelse, for i Cisternernes underjordiske søjlegange fastholdes lyde i op til 17 sekunder. Vær med når den allerdybeste del af Cisternerne sættes i svingninger af sang, syngeskålenes healende klange - og kuglebanen af svævende hvide kugler fra Jeppe Heins udstilling.

Arrangementet er en del af Golden Days 2018. 

Køb billet til d. 23. september her
 (UDSOLGT - 60 ekstra billetter frigives til august)

Foto: Anders Sune Berg
 

Tilmeld nyhedsbrev

MODTAG VORES
NYHEDSBREV

ÅBNINGSTIDER 2018

Oplev årets udstilling
IN IS THE ONLY WAY OUT af kunstneren Jeppe Hein.

Åbningstider:  
Ti.-ons.: kl. 11-18
Tors.: kl. 11-20
Fre-søn: kl. 11-18
(lukket mandag)

Entré
Voksen: 70 kr
Studerende: 50 kr
Senior 65+: 50 kr
Under 18: Gratis
Gruppe (min. 20): 50 kr pr. per.